De beestenboel

 

Een zeer waardevolle aanvulling tijdens een coachsessie is om een fijne wandeling samen te maken met Comtesse of met Gioia. Mijn vreugdemonster.

Samen wandelen wij in dezelfde richting en dat praat heel ontspannen.

Je zet jezelf letterlijk in beweging en dat ontspant, en zorgt voor ruimte in je hart en hoofd. 

" voor een paard blijft niets verborgen" 

Zij voelen direct aan hoe wij ons voelen! Soms is vertrouwen en de liefde welke de dieren aan je geven het enige wat je op dat moment echt nodig hebt. Het geeft rust in je hoofd en ruimte.  

Heerlijk een uur samen wandelen in de natuur. 
 Geen telefoon of drukke agenda. 
Even met de paarden meeliften op het hier en nu.

" Wat is dat is" 
Het helpt je daadwerkelijk om los te komen van je eigen dagelijkse realiteit. Paarden haken in op je gevoelsleven. Zij spiegelen je werkelijke gevoel. Denk hierbij aan onrust, verdriet, trauma en angst. Zij ervaren deze onbalans direct. 

Tijdens deze wandelingen gaan we lekker met de paarden wandelen en is er tijd voor een goed gesprek, coachsessie of juist ruimte voor stilte.

Een mooi compliment van 1 van mijn jongeren is "ik mocht gewoon mezelf zijn"

Veel meer woorden hoeven hier dus niet aan vuil gemaakt te worden. 

Ervaar je angst voor dieren? Geen probleem. Dan is dit juist een mooi juist wel te komen. Wanneer je namelijk je angst overwint voor het dier, lukt het ook met de angsten in je dagelijkse leven. 

Mijn merrie 15 jarige Comtesse ( Tess) heb ik zelf gefokt en is al haar hele leven bij mij. Samen met mijn oude paard en haar zusje vormde zij onze kudde. Helaas hebben wij van Anando en Duchess afscheid moeten nemen. 

Nu vormen wij een team samen met onze Gioia. Een vrolijke ik oordeel niet hondje.

Ik zet graag hun hulp in. 

 

De kosten voor deze wandeling worden berekend als een coaching gesprek