Coaching

Coaching is een proces waarbij een coach je ondersteunt en begeleidt bij het bereiken van persoonlijke doelen en het overwinnen van uitdagingen. Het kan je helpen met verschillende aspecten van je leven, zoals school, thuissituaties, sociale interacties en persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer je ondersteuning nodig hebt bij school, problemen ervaart thuis of moeite hebt met het maken van contact, kan coaching je helpen om beter om te gaan met deze situaties. Door middel van gesprekken, oefeningen, het inzetten van POPtalk  en andere technieken kan ik als coach je helpen om stress te verminderen, concentratieproblemen aan te pakken en beter te slapen.

Tijdens het coachingstraject zal ik samen met jou kijken naar je unieke kwaliteiten en mogelijkheden. 

Plan van aanpak

We zullen werken aan het ontdekken van jouw sterke punten en het benutten ervan om positieve veranderingen in je leven te creëren. Vaak ligt het antwoord op je vraag al in jezelf, en ik zal je helpen om het te vinden.

Ik hanteer een vlotte, vakkundige en oplossingsgerichte aanpak. Als de situatie buiten mijn expertise valt, zal ik je doorverwijzen naar de juiste hulpverlening.

Jouw hulpvraag staat centraal tijdens het traject, en ik vind het ook belangrijk om de ouders hierbij te betrekken.

Laten we een afspraak maken om te bespreken wat er mogelijk is en hoe ik je het beste kan ondersteunen.

Samen kunnen we werken aan het vinden van de juiste weg naar positieve verandering en jouw welzijn.