Ik ben een gecertificeerd POPtalk coach en ik bied ondersteuning met behulp van beeldtaal. POPtalk is een krachtig instrument dat tijdens gesprekken met zowel kinderen als volwassenen kan worden ingezet. Door het gebruik van visueel materiaal helpt POPtalk om overzicht te creëren in specifieke situaties of problemen.

Met behulp van het vraag- en antwoordspel dat bij POPtalk wordt gebruikt, kom je tot nieuwe inzichten. Dit kan leiden tot verandering en verbetering in de gewenste situatie. Het biedt de mogelijkheid om beter te begrijpen wat er speelt en hoe hiermee om te gaan.

Wat doet Poptalk?

POPtalk is zeer effectief bij leer- en gedragsproblemen, verliesbegeleiding en bij mensen met verstandelijke beperkingen. Het gebruik van beeldtaal draagt bij aan een beter begrip en verbeterde communicatie, wat essentieel is bij het ondersteunen van individuen in deze situaties. 

Inzicht en overzicht vormen de basis voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden, waardoor er uitzicht ontstaat op groei en verandering.

Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan en je te ondersteunen op jouw unieke reis. Samen kunnen we werken aan het bereiken van jouw doelen en het creëren van positieve verandering.

Neem gerust contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen en te ontdekken hoe POPtalk jou kan helpen.