Voor ouders

Als ouders willen we allemaal hetzelfde voor onze kinderen, namelijk een onbezorgde jeugd en dat ze opgroeien tot zelfverzekerde volwassenen die vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Als systeem zijn jullie een essentiële schakel in het coaching traject. Maar ook voor jullie is er ruimte om gehoord en gezien te worden.

Niet alle situaties zijn even rooskleurig. Misschien ben je de voortdurende ruzies zat en kom je er niet uit. Je voelt je machteloos en hebt het gevoel dat de balans en harmonie verdwenen zijn. De frustraties stapelen zich op en je merkt dat je verandert in iemand waarvan je altijd hebt gezegd: "Dat gaat mij niet gebeuren." Je maakt je zorgen, zowel over je kind als over je eigen capaciteiten. 

Samen zoeken naar oplossingen

Samen kunnen we sparren en op zoek gaan naar oplossingen. Ik stel vragen om meer inzicht te krijgen en te ontdekken wat voor jou een goede keuze zou zijn. Hoe fijn zou het zijn om weer samen aan de keukentafel te zitten, in harmonie en met open communicatie?

Ik bied een luisterend oor en begeleiding om jullie als ouders te ondersteunen. Samen kunnen we werken aan het herstellen van de balans in jullie gezinssysteem en het versterken van jullie relatie met je kind(eren). Mijn doel is om jullie te helpen in het vinden van nieuwe inzichten en het nemen van stappen naar positieve verandering. 

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan ondersteunen. Samen kunnen we werken aan het herstellen van harmonie en het creëren van een gezonde en liefdevolle omgeving voor jullie gezin.