Reactie plaatsen

Reacties

Laurens Hoogenboom
een jaar geleden

Marisca is een hele aardige vrouw waarnaar ik altijd een appje kan sturen als ik ergens mee zit. Nu werkt ze vooral met kinderen en maatjeskoppels bij Vitalis, maar ze is ook jongerencoach voor jongeren rond de 18 jaar.

Janneke
2 jaar geleden

Marisca heeft ons super geholpen. Luisterde naar ons probleem en heeft de juiste hulp geboden. Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij haar. Marisca weet alles goed uit te leggen, helder en duidelijke adviezen. Ze staat voor haar vak.

Michael Caljouw
3 jaar geleden

Marisca heeft ons ontzettend goed geholpen met ons kind. Zij luisterde en heeft de juiste hulp geboden. Helemaal top dus!

Anoniem
3 jaar geleden

Marisca heeft mij echt geholpen met gesprekken waar ik erg tegen op zag. Met teugels heeft ze mij geholpen het gesprek in te gaan en duidelijk te krijgen waar het probleem lag. Ik wist niet zo goed waarom ik nou zo boos was. En waarom het niet werkte. Maar na een gesprek met marisca kon ik het een plek geven. En gaat het nu een stuk beter met mij. De gesprekken zijn altijd heel gezellig. En ik voel mij altijd op mijn gemak. Niets is raar wat ik zeg. En dat vind ik heel fijn. Al mijn gevoelens zijn Okay.