Coachstatuten

Beste jongeren,

Wat fijn dat wij samen een pad gaan bewandelen.

Hoelang of kort deze weg gaat worden komen we vanzelf achter. Ik hoop dat je jezelf wil gaan laten zien aan mij met alles wat daarbij komt kijken. Ik beloof je dat ook te doen.

Ik hoop jouw de ruimte te kunnen geven om je je open te kunnen stellen.

En weet dat tijdens dit pad ik mij open (blik) en warm en eerlijk naar jou zal openstellen. En dat er ook gelachen mag worden.

Alles wat wij bespreken blijft tussen jou en mij. Je mag alles bij mij kwijt en ik zal zonder oordelen naast je staan.

Mijn persoonlijke ervaringen in mijn eigen leven wil ik graag meenemen in onze gesprekken.

Met mijn enthousiasme en empathie wil ik je uitdagen om tot je eigen kwaliteiten te komen en je eigen pad te gaan volgen. Ook al zal dit soms met vallen en opstaan gaan. Samen te groeien naar een nieuwe stap.

Ik zie jouw eigenschappen. Graag werk ik dan ook vanuit wat fijn voelt.

Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je valkuilen en je uitdagen? En je gedachten en gevoelens? We gaan dit samen verkennen.

Jij bent hier vrij in om zelf je doelen te bepalen en hierbij je grenzen aan te geven.

Ik sta er voor je wanneer je je nu even niet blij voelt, je vastloopt op school/ werk of opleiding. Misschien mis je de structuur in je leven of weet je geen begin te maken met alles wat het leven je aanbiedt.

Wat je vraag ook is wij kunnen hier samen naar kijken om je eigen koers te gaan varen.

Jij bent de baas over jouw pad. Ik loop naast je om samen een fundering te leggen om straks verder te kunnen bouwen. Want wanneer je fundering goed is kan je daarna zelf bepalen wat je erop gaat bouwen.

Laat de wereld je speelveld zijn!

Lieve groet, 

Marisca