Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Marisca de Graaf. Ik ben geboren in 1982 en moeder van twee zoons.

Naast mijn passie voor coaching ben ik dol op mijn paard Tess, wiens naam eigenlijk Comtesse is, wat gravin betekent in het Frans en weer gerelateerd is aan mijn achternaam. Daarnaast heb ik ook een lief ondeugend hondje genaamd Gioia.

Ik ben een ondernemend persoon en hou ervan om creatief bezig te zijn. Koken en leuke dingen ondernemen met mijn gezin behoren ook tot mijn favoriete bezigheden.

Vanuit mijn opvoeding heb ik geleerd om er te zijn voor andere mensen. Bij mijn ouders stond de deur altijd open en was iedereen welkom. Ik merk dat ik het gelukkigst ben als ik anderen kan helpen en iets voor hen kan betekenen.

Na jaren in de horeca te hebben gewerkt tijdens mijn opleiding, heb ik mijn weg gevonden in het sociale domein.

Hier is het zaadje geplant om dingen anders aan te pakken. Ik houd namelijk niet van hokjes en beperkte denkkaders.

Wij zijn allemaal verschillend en soms moet je buiten de lijntjes kleuren voordat je iets kunt kaderen.

Voor mij is het duidelijk: 4 + 2 = 6, maar 3 + 3 is ook een geldige optie. Het hangt allemaal af van hoe je naar dingen kijkt.

Ik hecht veel waarde aan verbinding (zonder verbinding geen behandeling), een persoonlijke aanpak en doelgericht coachen. Deze benadering pas ik ook toe in mijn dagelijks leven. Van nature leg ik makkelijk contact en zorg ik voor een veilige omgeving.

Humor en lachen zijn voor mij erg belangrijk. Hoewel sommige situaties niet om te lachen zijn, kan humor relativeren en op een positieve manier kracht bij mensen naar boven halen.

Ik streef ernaar om zonder oordeel in het leven te staan en anderen te accepteren zoals ze zijn.

Wil je meer over mij weten? Neem een kijkje op mijn Instagram-pagina, waar je meer over mij kunt ontdekken.